top of page
aerial-panorama-of-leeds-cityscape-skyline-with-mo-2022-11-11-07-06-03-utc.jpg

Energiezuinig renoveren:
Hoe pak je het aan?

Het landschap van energetisch renoveren

De huidige markt biedt een breed scala aan opties om CO2-uitstoot en energieverbruik te verminderen. Het is een uitdaging om te kiezen welke optie het best past. Daarnaast moet er rekening gehouden worden met verschillende regels, certificeringen en attesten, zoals het capaciteitstarief, EPC-labels en de renovatieplicht. Ziet u door het bos de bomen niet meer? Wij helpen u graag bij het vinden van de ideale oplossing voor uw portemonnee en het klimaat. Wij zetten voor u het belang, de voordelen, de wetgeving en steunmaatregelen omtrent energetisch renoveren op een rijtje in ons e-book!  

grst987.jpg

“Wij helpen u en bieden ondersteuning om de voor u geschikte betaalbare en zo duurzaam mogelijke oplossing te vinden met bijkomend professioneel advies.”   

electrical-control-cabinet-with-wiring-cables-insi-2022-11-07-22-03-20-utc.jpg

Een duurzame toekomst
volgens de wet 

De afgelopen jaren en maanden hebben zich ingrijpende veranderingen voorgedaan op vlak van duurzaamheid van gebouwen en hun omgeving. Deze recente ontwikkelingen zijn slechts het tipje van de ijsberg. Laat ons met dit e-book u wegwijs maken in het complexe landschap van verduurzaming van gebouwen en hun omgeving. Bovendien, kan het dienen als inspiratiebron om actie te ondernemen. Naast een bestaand wettelijk kader is er nog veel ruimte voor verdere inspanningen en verbeteringen. Samen streven we naar een duurzame toekomst voor onszelf en voor de komende generaties. 

In een notendop

1.

Het huidige energieklimaat en
EU Green Deal 

2.

Energetisch renoveren
als winst 

3.

Wetgevingen en

certificerin

4.

Subsidies en steunmaatregelen om
op te rekenen 

5.

Een renovatiemasterplan 

6.

Concrete cijfers:
enkele voorbeelden van energetische optimalisatie  

“Belgische niet-residentiële gebouwen verbruiken 20% meer kWh per m2 dan het Europees gemiddelde. En er zijn 250.000 commerciële gebouwen te renoveren in België.
Dat gaat over een grote CO2 -impact.” 

Core Fm

Core Fm startte in maart 2021, vanuit een persoonlijke passie om de opgebouwde expertise en ervaring in te zetten om verduurzaming van gebouwen en hun omgeving te ondersteunen. Als onafhankelijke adviseur hanteren we een data-gedreven aanpak waarin u als klant centraal staat en met duurzaamheid als rode draad doorheen alles wat we doen. Core Fm is een one-stop shop voor bedrijven, investeerders, en andere partijen. We bieden ondersteuning doorheen de hele levenscyclus van gebouwen: in de verwervingsfase, tijdens de verbetering/renovatie en doorheen het gebouwbeheer.  

Bent u klaar om te ontdekken wat energetisch renoveren voor u kan betekenen? Laat ons u wegwijs maken. 

Ontvang ons e-book!

Bent u klaar om te ontdekken wat energetisch renoveren voor u kan betekenen?

bottom of page