PROJECTEN

DUURZAAM GEBOUW SCAN HANDELSPAND TURNHOUT

December 2021

Dit project is een goed voorbeeld van hoe ik de belangen van mijn klanten voor ogen houd. We hebben op vraag van een klant een scan gedaan van zijn handelspand. Het pand heeft namelijk geen huurder, heeft beschermde gevels en er is voor 20 jaar niets aan geinvesteerd. Voor de eigenaar opnieuw gaat verhuren hebben wij hem geadviseerd welke acties hij energetische renovatie acties hij dient te nemen alsook asbest advies afgeleverd. Na ons bezoek had de eigenaar een duidelijk plan voor ogen en gaat er nu mee aan de slag. Neem contact met me op voor meer informatie.

Exterieur renovatie

PROJECT MANAGEMENT KANTOOR INRICHTING (IN SAMENWERKING MET SPACEWELL)

December 2021

help ik mijn klant met de totaal kantoorinrichting en uitbouw van hun nieuwe kantoor in Nederland. Full project management van bij het bepalen van de noden, coördinatie werkzaamheden en oplevering. Oplevering voorzien juni 2022.

Modern Work Space

KANTOORVASTGOED ADVIES (IN SAMENWERKING MET SPACEWELL)

Oktober 2021

Begeleiding van de klant in de zoektocht naar een nieuw kantoor in Nederland. Er werd gestart met de visiebepaling, waarna een SWOT analyse werd gemaakt van de bestaande locaties om zo tot een waterdicht huurcontract te komen met bovenop een mooie gerealiseerde besparing.

Modern Work Space

NIET-RESIDENTIEEL VASTGOED FULL-SERVICE PAKKET

Augustus 2021

Dit project is een goed voorbeeld van hoe ik de belangen van mijn klanten voor ogen houd. Voor een investeerder werd een winkelpand gezocht en onderhandeld waarna het nu energetisch gerenoveerd wordt. Eens verhuurd ontzorgt Core Fm de klant door het vastgoedbeheer over te nemen. Neem vandaag nog contact met me op voor meer informatie.

KANTOOR VASTGOED BENCHMARK RAPPORT VLAAMSE CENTRUM STAD (IN SAMENWERKING MET SPACEWELL

September 2021

In de adviessector is elke situatie uniek en vereist daarom specifieke oplossingen. Voor dit project hielp ik mijn klant bij het opmaken van een benchmark rapport dat zij kunnen gebruiken ter verdediging van hun vastgoed dossiers naar het bestuur toe.

Man op computer

DUURZAAM VASTGOEDBEHEER

Mei 2021

Een groepering van een 20 tal praktijken stelde Core Fm aan om het vastgoedbeheer en facility management te optimaliseren en coördineren. Er werd een audit gedaan van de huidige toestand waarna een plan van aanpak werd bepaald en wordt uitgevoerd. Neem vandaag nog contact met me op voor meer informatie.

Image by Jilbert Ebrahimi

BOUW COÖRDINATIE EN PROJECT MANAGEMENT

Augustus 2020

Bouw coördinatie en project management voor de bouw van een mixed gebouw met labo's, opslag en kantoor functie te Leuven. Project budget 5 miljoen EURO. Totaal project vanaf de vergunningsaanvraag tot en met de inrichting en oplevering.

Bouwkundig ingenieur